EMAIL STAFI
Adresa Email
Fjalekalim


Ne i pergatisim nxenesit tane te mendojne.Ne nje shoqeri ku ndryshimi eshte e vetmja konstante, aftesia per te formuluar probleme, permbushur detyra, marre vendimet me efektive dhe gjetur zgjidhje origjinale, eshte nje domosdoshmeri per suksesin ne jete
Shkolla e Mesme
TEKNIKE EKONOMIKE, ĒELĖSI QĖ HAP DYERT E JETĖS ... "... sepse ne jemi mė tė mirėt dhe kėtė e arrijmė, jo vetėm me dėshirėn pėr tė qėnė, por dhe me vullnetin pėr tu bėrė mė tė mirėt!
Shkarko formularin e regjistrimit
1 Kerkese regjistimi
Drejtimi mesimor: "Ekonomi - Biznes/Administrim Zyre me profil Administrim Biznes"
2 Kerkese regjistimi
Drejtimi mesimor: "Ekonomi - Biznes"
3 Deklarate
Drejtimi mesimor: "Ekonomi - Biznes/Administrim Zyre me profil Administrim Biznes"

Shkolla Teknike Ekonomike Tirane
Adresa e plote
Tel: + 355 4 225 8916
  + 355 4 222 3310
Email: info@ekonomiketirana.com